Vind de goedkoopste aanbieding…

Aantal Belminuten


100
1000

Aantal SMSjes


0
1000

Extra vergelijk opties

Providers

Duur van het contract

Mobiel internet

 • Ben
 • T Mobile
 • Hi
 • KPN
 • Telfort
 • Vodafone
 • Tele2
 • Simpel
 • Simyo
 • Youfone
 • hollandsnieuwe

Vergelijk alle abonnementen

Simonly-abonnement.net is een vernieuwde website met een makkelijke module om simonly abonnementen te vergelijken op basis van uw persoonlijke verbruik. U hoeft echter alleen uw belminuten en sms’jes in te vullen en wij doen de rest! Op deze manier ziet u in een oog opslag bij welke provider u het goedkoopste uit bent! Vervolgens kunt u direct de gewenste aanbieding bestellen.

Wat is een simonly

Een sim only is een simkaart met een abonnement zonder toestel, u krijgt dus bij het afsluiten alleen een simkaart met daarop de maandelijkse belminuten en smsjes en eventueel internet als u dat erbij afsluit. Doordat u er geen telefoon bij krijgt, kunnen de belminuten en smsjes tegen vele goedkopere prijzen de deur uit, en op deze manier kunt u flink besparen op uw belkosten. Op onze website vergelijken we alle providers van Nederland, op deze manier loopt u geen enkele aanbieding mis.

Overstappen naar nieuwe provider

Als u een goedkope aanbieding heeft gevonden waar u gebruik van wilt maken, dan dient u over te stappen van uw huidige provider naar de nieuwe provider. Het overstap proces is eigenlijk overal gelijk en totaal niet ingewikkeld. U moet er wel rekening mee houden als u nu belt met een abonnement dat daar een einddatum aan verbonden zit. U kunt overstappen zonder dubbele kosten tot 2 maanden voor de contractdatum van uw huidige contract.

Op het moment dat u nu gebruik maakt van prepaid kunt u direct overstappen naar een goedkoper abonnement. Als u nu een goedkope aanbieding tegenkomt van een provider waar u nu ook een abonnement heeft, dan kunt u kijken of de aanbieding ook geldig is met een verlenging.

Gemakkelijk vergelijken

Om een juiste vergelijking te maken op basis van uw belgedrag is het belangrijk dat u de juiste belminuten en smsjes invult. We raden u aan om even de laatste facturen van uw huidige abonnement erbij te pakken en het gemiddelde gebelde minuten te berekenen. Op deze manier komt u niet voor verassingen te staan. Als u gemiddeld nu 330 minuten belt en 500 smsjes verstuurd per maand, dan adviseren we om de belminuten naar boven af te ronden i.p.v naar beneden. Uw maandelijkse kosten voor de belminuten zijn dan wel duurder, alleen u belt minder snel over uw bundel heen, en hierdoor is uw maandelijkse factuur weer lager.

Laatste artikelen op onze weblog

Simpel nieuwe sponsor ADO Den Haag

Politie laat Simpel.nl hacker vrij

De hacker die de website van Simpel heeft gehackt is weer op vrije voeten. De man uit Ede is nog steeds verdachte in de zaak en heeft ook een bekentenis afgeled. Het Openbaar ministerie vindt het niet nodig dat de man uit Ede in hechtenis blijft zolang het onderzoek doorblijft lopen. Lees meer »

Google+

Simpel nieuwe sponsor ADO Den Haag

Simpel sluit “MijnSimpel” tijdelijk

Op de website van Simpel is te lezen dat ze tijdelijk het online inloggen met “MijnSimpel” hebben uitgeschakeld. Het bedrijf heeft te maken gehad met een digitale inbraak op haar website, hierdoor hebben onbevoegden toegang gehad tot een bestand met e-mailadressen van recent geworden klanten. Lees meer »

Google+

nieuwe simonly prepaid aanbieder bliep

Nieuwe prepaid sim only aanbieder

Nederland is weer een nieuwe prepaid sim only aanbieder rijker, namelijk: *bliep. De Telegraaf financiert Bliep, het is een zelftandig en apart bedrijf wat de focus heeft op smartphones, social media en mobiel internet. Lees meer »

Google+